Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 660 kJ / 1 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,01 g |
Tuky | 22,10 g |
Vláknina | 16,45 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,69 g |
Sacharidy | 176,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jáhly uvaříme klasickým způsobem ve vodě, na půl hrnku jahel je potřeba cca hrnek a půl vody. Rohlíky si namočíme do mléka a sušené houby dáme do vody.
Krok 2: Vše smícháme, přidáme vejce, česnek, koření, dáme do zapékací mísy a do rozehřáté trouby. Necháme tak dlouho, dokud není povrch krásně upečený, přibližně asi 20 min.
Zveřejněno 20. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbový jáhlovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8BZr
Moje poznámka
Houbový jáhlovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8BZr
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 18 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 19 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 2 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 9 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 49 minutami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 55 minutami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 56 minutami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 1 hodinou
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 1 hodinou
Tématické fráze:
houbový kuba z jáhel,
houbový kuba z jáhly,
kuba z jahel,
jáhlovec,
houbový kuba s jáhly,
houbovy kuba z rohlíků,
kuba s jahel a hobami,
nejlepší houbový kuba z jáhel,
recept na jahly naslano
Suroviny:
jáhly,
rohlík,
houby sušené,
vejce,
česnek,
mléko,
voda,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (4)