Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 312 kJ / 1 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,36 g |
Tuky | 168,70 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,23 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 39,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na houbách a divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMw2
Moje poznámka
Králík na houbách a divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMw2
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 10 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 12 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 13 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
koření na králíka,
divoký králík recepty,
recepty králík,
divoký králík recept,
králík na houbách,
králík recepty,
jaké koření na králíka,
kralik na koření,
recepty na králíka,
recept na divokeho kralika,
králík na houbách recept,
recept na králíka,
recept divoký králík,
kralik s houbami,
husa na houbách,
divoký králík,
koření králík recepty,
králík divoký recept,
králík koření,
top recepty králík
Suroviny:
stehno králičí,
špek,
houby sušené,
cibule,
česnek,
rozmarýn,
bobkový list,
jalovec,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
kmín celý,
pepř mletý,
vývar
Komentáře (7)