Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 133 kJ / 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 5,20 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 150,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablíčka oloupeme, zbavíme jádřinců a krájíme na tenoučké plátky, pak je skládáme na plech, zasypeme skořicí a zakapeme citronovou šťávou. Sušíme v troubě asi hodinu, můžeme použít i domácí sušičku. Jablíčka se v zimě hodí:)
Zveřejněno 10. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sušená jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k96
Moje poznámka
Sušená jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k96
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 7 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 7 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 8 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 8 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 1 hodinou
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Radka61 před 2 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 3 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 5 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 5 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 6 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 6 hodinami
Tématické fráze:
křížaly z jablek v sušičce,
sušení jablek,
sušení jablek v sušičce,
sušení jablek v troubě,
jak sušit jablka,
křížaly z jablek,
jak sušit jablka v sušičce,
křížaly z jablek v troubě,
jak se dělají křížaly,
jak susit jablka v troube,
křížaly v troubě,
sušení jablek v sušičce teplota,
sušíme jablka,
sušení křížal v troubě,
jak udělat křížaly z jablek,
jak usušit jablka v troubě,
sušení křížal,
křížaly v sušičce,
jak dlouho sušít jablka v sušičce,
jak udělat křížaly
Suroviny:
jablko,
skořice,
šťáva citronová
Komentáře (16)
Nám lépe chutnají právě ze sušičky, protože na kamnech byly někdy moc tvrdé