Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 764 kJ / 2 573 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,18 g |
| Tuky | 171,56 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 299 mg |
| Sodík | 504 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 192,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trojtěsto, místo lístkového
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y1W
Moje poznámka
Trojtěsto, místo lístkového
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y1W
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kinder řezy
Ashelin před 54 minutami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 4 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 5 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 6 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 6 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 7 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 8 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 8 hodinami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 8 hodinami
Tématické fráze:
slaný závin z lístkového těsta,
slané a sladké šneky babica,
pica šneky,
pica šneci,
lístkové těsto na slano,
slané moučníky,
slané recepty na lístkové těsto,
pica šnek,
pica štrůdl,
tresnovy zavin,
jableční šneci,
lístkoví šneci,
peceni listkoveho testa,
sladké záviny babica,
závin jako lístkový,
listkove sneky,
štrůdl jako lístkový,
slaný lístkový závin,
lístkové těsto slané,
recept na slané šneky
Suroviny:
mouka polohrubá,
tvaroh,
tuk hera,
vejce,
mouka
Komentáře (25)
No jo, no, máte recht... Je to vlastně SKORO totéž
Vůbec jsem neřešil, kdo ten recept napsal dříve a kdo později
Měl jsem na mysli POSTUP a když si ho znovu trošku pozorněji přečtete tak možná seznáte, že když dva dělají totéž tak to ještě neznamená, že je to totéž...
V létě, kdy je spousta padaných šťavnatých jablek, dělám něco jako páj. Těsto rozválím na dvě placky, spodní dám na plech, pomažu rozpuštěným máslem s na ni dám náplň: větší kousky jablek, trochu cukru, prosypat vanilkovým pudinkem, který na sebe váže šťávu, kterou jablka pustí. Přikryjeme druhým plátem, který trochu probodáme vidličkou. při dopékání pomažu rozpuštěným máslem. U nás doma jíme hned, jak je to trochu možné, to znamená, jakmile je jisté, že si nespálíme pusu.