Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdíčka z vajíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5mY
Moje poznámka
Srdíčka z vajíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5mY
Nejnovější recepty
Švestkový džem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 7 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 9 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 22 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 23 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynuté mini koláčky
JaniLayer před 7 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Lasica před 38 minutami
Pečená švestková povidla
k.klemesova@gmail.com před 1 hodinou
Dýňová polévka s uzeným
EvaSeba před 1 hodinou
Pikantní švestkové chutney
tomas.zbornik před 2 hodinami
Moje ledová káva (bez šejkru)
Cipinka před 3 hodinami
Uzený losos se špenátem a cibulovou rýží
imzlin@seznam.cz před 3 hodinami
Teplý salát ze zelené čočky s filátkem z tresky
TondaJ před 3 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
MichalBorna před 4 hodinami
Čalamáda "Uncle Bens"
JitkaSubertova před 4 hodinami
Tématické fráze:
srdicka z vajicek,
srdíčko,
srdíčka na facebooku,
srdíčko z vajíček,
srdíčko na facebooku,
srdicko z vejce,
srdíčka z vajec,
jak udělat jehlan z papíru,
vejce srdicko,
jak udelat srdicka z vajec,
vejce do srdicka,
vajička y papíru,
jak udělat jehlan,
srdíčka ze sena,
buchta ve tvaru srdíčka,
srdička z vajcek,
srdíčko z vejce na tvrdo,
z vajíček,
srdíčka z,
jak udělat z vejce srdíčko
Suroviny:
vejce
Komentáře (19)
a už taky rýmuje
Někde jsem viděla i vajíčka ve tvaru krychle nebo čtyřbokého jehlanu
Nápad je to úžasný. Také jsem nejdřív podle fotky přemýšlela, jak na to. Napadlo mne podle pokusu našich dětí, že se v octu nechá rozpustit skořápka a pak se opatrně vajíčko, už jen v bláně, dá do nějaké formičky a uvaří. Otázkou je, zda by se to povedlo, aby se blána neprotrhla, a zda by vajíčko, vzhledem k octu, bylo vůbec poživalené.