Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdíčka z vajíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5mY
Moje poznámka
Srdíčka z vajíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5mY
Nejnovější recepty
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 13 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 19 hodinami
Sýrová placka
Přidáno před 21 hodinami
Rychlé krůtí prsní kousky s česnekovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno 30. 9. 2025 20:37:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mramorová bábovka jako od babičky
shirodepressed před 4 hodinami
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibulkou
Sahula před 8 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luceke před 10 hodinami
Lečo jak dělám já
Billis před 10 hodinami
Staročeské kroupy s kapustou a uzeným masem
Dadyna3 před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
JanaPav před 12 hodinami
Cizrnovo-vajíčková pomazánka
michaela.hanusova před 12 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
JanaPav před 13 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou
Andy10 před 13 hodinami
Prošívaná deka
Tynaja před 13 hodinami
Tématické fráze:
srdicka z vajicek,
srdíčko,
srdíčka na facebooku,
srdíčko z vajíček,
srdíčko na facebooku,
srdicko z vejce,
srdíčka z vajec,
jak udělat jehlan z papíru,
vejce srdicko,
jak udelat srdicka z vajec,
vejce do srdicka,
vajička y papíru,
jak udělat jehlan,
srdíčka ze sena,
buchta ve tvaru srdíčka,
srdička z vajcek,
srdíčko z vejce na tvrdo,
z vajíček,
srdíčka z,
jak udělat z vejce srdíčko
Suroviny:
vejce
Komentáře (19)
a už taky rýmuje
Někde jsem viděla i vajíčka ve tvaru krychle nebo čtyřbokého jehlanu
Nápad je to úžasný. Také jsem nejdřív podle fotky přemýšlela, jak na to. Napadlo mne podle pokusu našich dětí, že se v octu nechá rozpustit skořápka a pak se opatrně vajíčko, už jen v bláně, dá do nějaké formičky a uvaří. Otázkou je, zda by se to povedlo, aby se blána neprotrhla, a zda by vajíčko, vzhledem k octu, bylo vůbec poživalené.