Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdíčka z vajíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5mY
Moje poznámka
Srdíčka z vajíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5mY
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 2 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 4 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové noky s petrželí
mrazule před 1 hodinou
Bezlepkové kynuté koláče
Hankali před 1 hodinou
Masová směs obalená anglickou slaninou
Zabiczka před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
SaraV před 2 hodinami
Barevná bábovka s tvarohovou náplní
katerina55 před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
olivka před 2 hodinami
Nejúžasnější buchty od babičky
Jajka70 před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Zbynek Hladik před 3 hodinami
Tématické fráze:
srdicka z vajicek,
srdíčko,
srdíčka na facebooku,
srdíčko z vajíček,
srdíčko na facebooku,
srdicko z vejce,
srdíčka z vajec,
jak udělat jehlan z papíru,
vejce srdicko,
jak udelat srdicka z vajec,
vejce do srdicka,
vajička y papíru,
jak udělat jehlan,
srdíčka ze sena,
buchta ve tvaru srdíčka,
srdička z vajcek,
srdíčko z vejce na tvrdo,
z vajíček,
srdíčka z,
jak udělat z vejce srdíčko
Suroviny:
vejce
Komentáře (19)
a už taky rýmuje
Někde jsem viděla i vajíčka ve tvaru krychle nebo čtyřbokého jehlanu
Nápad je to úžasný. Také jsem nejdřív podle fotky přemýšlela, jak na to. Napadlo mne podle pokusu našich dětí, že se v octu nechá rozpustit skořápka a pak se opatrně vajíčko, už jen v bláně, dá do nějaké formičky a uvaří. Otázkou je, zda by se to povedlo, aby se blána neprotrhla, a zda by vajíčko, vzhledem k octu, bylo vůbec poživalené.