Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ohnivé meče

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Libovolné množství tvrdého sýra nakrájíme na kostičky. Vložíme do mikroténového sáčku, zasypeme lžičkou sladké papriky a rozetřeným česnekem. Krok 2: Sáček důkladně protřepeme, neprodyšně uzavřeme a uložíme do ledničky. Krok 3: Před příchodem návštěvy kostičky sýra nabodneme na napichovátka ve tvaru mečů, urovnáme na podnos a servírujeme k pivu nebo vínu.

Zveřejněno 5. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ohnivé meče

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LgoX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ohnivé meče

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LgoX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jendo, děkuji, od tebe mne ten bod fakt moc těší:-)

Jani, skvělá klasika;-):-p. Posílám bodíka.
:-!:-)):yes::yes::yes:

Jani, ty meče mě zblbly, že jsem si představila, jak děsně to bude ostrý:-Dale ty z umělé hmoty, ty budou tupýýýýýý:-))na tom si může člověk udělat několik druhů z různých ingrediencí, třeba i ty ostré, chááááá, bodík letí:yes:

Já si myslím, vybusna, že fantazii se meze nekladou. To hrozno mne nenapadlo:-(

Jani - skvělééé:-p;-):yes:

ja som na tie syry nedavala olivy, ale hroznove bobule

Díky, holky, taky si myslím, že tím se nic nepokazí a někdy fakt nevím, co ještě dobrého by si kdo dal. Ještě jsem neochutnala ty hubky s tím ovocem, tak počkám, až příjdou holky, taky zajímavá kombinace.:-)

:-D:-D nápad dobrý, ráda použiji při slavnostní příležitosti, nemám sice meče, budou to ohnivá párátka :-D

vyzerá to byť dobré a hlavne rýchle pohostenie.....díky + bodík::yes:

Tématické fráze:
dort meč, ohnivy mec, dort ve tvaru meče, napichovátka na olivy, ohnivé maso videorecept, sladký hubky s banánem, dorty meče, rýchle pohostenie, umělé meče, dorty meč, ohnivi meč, napichovátka meče, dort meče, meč na dortu, umělé hrozno, ohnivé meče-recept, umjele meče, dort tvar mece, oliva cibulka na napichovatka, sladky dort mec

Suroviny:
sýr tvrdý, paprika sušená sladká, česnek, olivy

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu