Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 752 kJ / 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,16 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 44,79 g |
Postup přípravy
Krok 1: Meloun oloupeme, zbavíme jadýrek a nakrájíme na menší kousky. Vodu krátce svaříme s medem a necháme vychladnout.
Krok 2: Pak rozmixujeme s melounem a citrónovou šťávou a dáme zmrazit do strojku. Výsledkem je lahodná ovocná drť, která neobsahuje píchavé krystalky ledu.
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sorbet GALIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0D2
Moje poznámka
Sorbet GALIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0D2
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 9 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 10 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
JakubM před 13 minutami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 45 minutami
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Kupczyk před 46 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Estermik před 54 minutami
Granko - tvarohové řezy
veru.h. před 2 hodinami
Květáková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno - makový dezert
Moanka před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 4 hodinami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
sorbet,
sorbet recept,
meloun galia recepty,
meloun galia,
recept na sorbet,
příprava sorbetu,
rybízový sorbet,
meloun galia recept,
rybízový sorbet recept,
sorbety recepty,
sorbety,
smetanový sorbet,
zmrzlinovač diskuze,
zmrzlinovač na dvě zmrzliny,
ovocný sorbet recept,
meloun galia-recepty,
sorbet recepty,
borůvkový sorbet,
meloun galie,
ovocný sorbet
Suroviny:
meloun galia,
voda,
med,
šťáva citronová
Komentáře (15)
bistro.florentyna.cz/index.php/priloha/zmrzlina-ktera-vam-zmeni-zivot
Pokud je budeš dělat ručně, musíš je v mražáku často promíchávat, aby se nevytvořily velké krystalky ledu, které pak píchají na jazyku. Čím víc se sorbet promíchává, tím je pak jemnější