Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 534 kJ / 2 996 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,18 g |
| Tuky | 16,31 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 329 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 637,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
NETINKA S MAJOLKOU®
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRAA
Moje poznámka
NETINKA S MAJOLKOU®
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRAA
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 1 hodinou
Grinchův elixír
Přidáno před 16 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 1 hodinou
Kapří hranolky
loing před 10 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 10 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 11 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 11 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 11 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 13 hodinami
Tématické fráze:
jitulčiny recepty,
jitulciny nejnovejsi recepty,
kynute testo s Majolkou®,
kynuté koláče s Majolkou®,
buchta s Majolkou®,
kynutý koláč s Majolkou®,
majonézová buchta,
koláče s Majolkou®,
kynuté buchty s Majolkou®,
buchty z Majolkou®,
koláčky z Majolky®,
nové jitulčiny recepty,
testo s Majolkou®,
kynutý koláč z Majolky®,
buchty s Majolkou®,
koláč s Majolkou®,
koláče z Majolky®,
kolac netinka,
buchta z Majolky®,
kynuté koláčky s Majolkou®
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
kypřící prášek,
mléko,
vejce,
majolka,
jahody
Komentáře (12)
Jinak Netinka tomu říkala také moje babička. A pravá Netinka je z kynutého těsta. Nejlepší je s tvarohem, rebarborou a drobenkou.