Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 274 kJ / 305 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,16 g |
| Tuky | 18,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 279 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 11,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šmakoun ve slanince s parmezánovým obalem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8BkL
Moje poznámka
Šmakoun ve slanince s parmezánovým obalem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8BkL
Nejnovější recepty
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 2 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 2 minutami
Vosí hnízda
mares-mikulas před 2 minutami
Vánoční punč
Sarinkad před 32 minutami
Pomerančové cukroví
HelenaCernakova před 35 minutami
Domácí langoše
zjedolbanan před 47 minutami
Medovníkové kuličky
Mrs.Patterson před 49 minutami
Jetelíčky
Mrs.Patterson před 51 minutami
Makové rohlíčky - cukroví
DankaK před 1 hodinou
Kynutý knedlík
kraka před 1 hodinou
Kuličky z medového těsta
David Machalec před 2 hodinami
Tématické fráze:
šmakoun v těstíčku,
jak zabalit cordon bleu,
co je šmakoun,
šmakoun jako řízek,
šmakoun recepty,
shmaky recepty,
šmakoun recept,
recepty ze šmakouna,
řízek ze šmakouna,
rizky ze smakouna,
šmakoun parmazán,
rizek v parmazanovem obalu,
šmakoun s kaší,
parmezánovém obal
Suroviny:
šmakoun,
slanina,
sůl,
pepř,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
sýr parmazán strouhaný,
strouhanka
Komentáře (8)
Jen mi trošku uniká smysl - myslela jsem, že se používá kvůli snížení cholesterolu v krvi, pokud ale přidám slaninu....Radko, poraď