Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 405 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,48 g |
Tuky | 9,71 g |
Vláknina | 32,73 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 44,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s balsamicem a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRzX
Moje poznámka
Hovězí s balsamicem a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRzX
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 46 minutami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 21 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 31 minutami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 45 minutami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Hansenka před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 1 hodinou
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 2 hodinami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 2 hodinami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 2 hodinami
Tématické fráze:
k čemu balsamico,
omáčka balsamico-použití v receptech,
jak použít balzamiko,
hovezi pecene s rozmarynem,
k cemu se pouziva balsamico,
ocet balsamico do omáčky,
omáčka balsamico použití,
na co pouzit balsamico,
ocet balsamico omáčkový,
použití balsamica,
hovězi zavitky s rozmarynem,
hovezi balzamiko,
k čemu použít balsamico,
balsamico omáčka použití,
omáčka z balsamico octa,
vepřová pečeně s balsamicem,
omáčka z balsamica,
k čemu je balsamico,
jak pouzit balsamico,
hovězí s balzamicem
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
mrkev,
celer,
balsamico,
hořčice plnotučná,
pepř,
sůl,
česnek sušený,
kmín drcený,
rozmarýn sušený,
olej,
máslo,
bujón zeleninový
Komentáře (19)
janiczka - balsamico dávám i do svíčkové na smetaně, když potřebuji doladit chuť a barvu.