Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 405 kJ / 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,48 g |
| Tuky | 9,71 g |
| Vláknina | 32,73 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 198 mg |
| Sůl | 0,37 g |
| Sacharidy | 44,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s balsamicem a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRzX
Moje poznámka
Hovězí s balsamicem a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRzX
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 9 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 9 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 9 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 5 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 6 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 6 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 6 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 7 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 7 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 8 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 9 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 10 hodinami
Tématické fráze:
k čemu balsamico,
omáčka balsamico-použití v receptech,
jak použít balzamiko,
hovezi pecene s rozmarynem,
k cemu se pouziva balsamico,
ocet balsamico do omáčky,
omáčka balsamico použití,
na co pouzit balsamico,
ocet balsamico omáčkový,
použití balsamica,
hovězi zavitky s rozmarynem,
hovezi balzamiko,
k čemu použít balsamico,
balsamico omáčka použití,
omáčka z balsamico octa,
vepřová pečeně s balsamicem,
omáčka z balsamica,
k čemu je balsamico,
jak pouzit balsamico,
hovězí s balzamicem
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
mrkev,
celer,
balsamico,
hořčice plnotučná,
pepř,
sůl,
česnek sušený,
kmín drcený,
rozmarýn sušený,
olej,
máslo,
bujón zeleninový
Komentáře (20)
janiczka - balsamico dávám i do svíčkové na smetaně, když potřebuji doladit chuť a barvu.