Shaterovo špagety s rajčaty
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 594 kJ / 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,95 g |
Tuky | 0,83 g |
Vláknina | 9,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Shaterovo špagety s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OgzR
Moje poznámka
Shaterovo špagety s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OgzR
Nejnovější recepty
Polévka z červených paprik
Přidáno před 40 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 2 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 14 hodinami
Pečený hruškový čaj
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Naložená sušená rajčata ze sušičky
petvset před 1 hodinou
Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
TondaJ před 1 hodinou
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
Hanka6677 před 1 hodinou
Tříbarevný tvarohový koláč
marunda před 2 hodinami
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 3 hodinami
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 4 hodinami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 5 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 5 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Anche před 6 hodinami
Tématické fráze:
špagety pomodoro,
špagety s rajčaty,
těstoviny pomodoro,
špagety pomodoro recept,
pasta pomodoro,
pomodoro,
špageti pomodoro,
špagety pomodore,
pasta pomodoro recept,
špagety al pomodoro,
recept špagety pomodoro,
spagetti pomodoro,
pasta na špagety,
recept na špagety s rajčaty,
těstoviny pomodore,
penne pomodoro,
těstoviny al pomodoro,
pomodore,
spagety pomo doro,
pomodoro špagety
Suroviny:
těstoviny špagety,
cibule,
bazalka čerstvá,
rajče,
koření oregáno,
pepř,
sůl,
česnek,
parmazán
Komentáře (10)