Pečený bažant
Jemné bažantí maso je zdravé a velmi chutné. Lidé ho jako pochoutku vyhledávají už po staletí. Stačí ho prošpikovat slaninou a upéct spolu s cibulí smaženou na másle. Poté si ho vychutnáme s rýží.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 592 kJ / 2 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,66 g |
Tuky | 272,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 6,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený bažant
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g93
Moje poznámka
Pečený bažant
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g93
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 5 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 6 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 6 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 7 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 5 minutami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 19 minutami
Vepřové na houbách
Radka61 před 28 minutami
Dýňové muffiny
Slivci před 2 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 3 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 4 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 5 hodinami
Tématické fráze:
bažant recept,
recept na pečeného bažanta,
recept na bazanta,
bažant recepty,
pečený bažant na slanině,
bazant,
recepty z bažanta,
recepty na bažanta,
recept bažant,
pečený bažant na divoko,
jak udělat bažanta,
jak upect bazanta,
recepty bažant,
recepty na peceneho bazanta,
jak upéci bažanta,
jak na bažanta,
recept z bazanta,
pecenybazant,
pečeme bažanta,
bažant s rýží
Suroviny:
bažant,
slanina,
máslo,
cibule,
sůl,
vývar masový
Komentáře (4)
Bažant si v každém případě zaslouží bodíka.