Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panelákový prejt

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min

180 min (180 min příprava)

28. 2. 2011 09:18

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 719 kJ / 889 kcal
Bílkoviny75,30 g
Tuky11,61 g
Vláknina16,25 g
Cholesterol 924 mg
Sodík 1,24 g
Sůl3,16 g
Sacharidy116,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Po tlačence další premiérová výroba v paneláku, snad se to i vydařilo, obdarovaným chutnalo.

I v panelákovém bytě může vonět zabíjačka :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

spagetka spagetka

28. 2. 2011 12:18

:-p:yes:

metema

28. 2. 2011 11:07

Tak to jo, dík.

Colombo65 Colombo65

28. 2. 2011 10:57

for metema:
Já už to po naplnění nechtěl vařit, tak proto ;-);-);-)

metema

28. 2. 2011 10:52

Ze zabíjačky miluju všechno (krom mozečku), čeká nás to příští týden. Ale jen se poptám proč játra vařit? Myslím, že když se umelou syrový, pěkně prejt obarví. Ale asi tisíc lidí, tisíc postupů;-). Dávám bod:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 2. 2011 10:34

:-OTak tuhle dobrotu si zrovna ukládám:-*:-p+5:yes::yes:

Bibinka Bibinka

28. 2. 2011 10:20

Jóóó Otíku, tak to bych si nechala líbit-suprový, ještě zbylo:-? Jasnej 3.bodík letí:yes:

Jindra

28. 2. 2011 09:55

Nádhera, vyzkouším.:-p

Colombo65 Colombo65

28. 2. 2011 09:45

for Kadlík. .... "a vo tom to je, tisíc lidí bude vařit jedno jídlo a vznikne tisíc různých postupů byť u jednoho pokrmu" :-D

tejaja tejaja

28. 2. 2011 09:34

V pondelok, ráno...a toto :-!:-D Otíku, ty si nedáš pokoj a nedáš...;-):-D:-D:-D

Kadlik Kadlik

28. 2. 2011 09:28

moc krásné, přidal bych i libového, a ten česnek syrový. Jo, a mlel bych na hrubější šajbě, ať to udělá výraznější mozajku... A taky - ty rohlíky do jitrničkového prejtu dávám namočené v mléce, a vymačkané... a... a ... eště tak po čuni, ať si nevymýšlám, že???;-) Moc pěkné...:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 2. 2011 09:23

Úžasný název!!!:-D:-D A krásné foto řezu, no, jak jinak, k sežrání!!:-)):yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: masový prejt černy prejt panelákový domácí prejt recept prejt prejt z vepřového masa prejt recept hotový prejt domácí prejt prejt z vepřové hlavy jak vyrobit prejt recept na prejt priprava prejtu prejt z hlavy masovy prejt recept proc zhorknou jatra vepřový prejt prejt na panvi jak dlouho péct černý prejt masový prejt se zelím vyroba jelitoveho prejtu

Suroviny: hlava vepřová, lalok vepřový, nožička vepřová, rohlík, majoránka, koření nové koření, bobkový list, česnek, pepř mletý, játra vepřová, sůl

TopRecepty.cz

Panelákový prejt

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lv26