Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 533 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,83 g |
Tuky | 57,46 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O35
Moje poznámka
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O35
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Párečky v těstíčku
Přidáno před 2 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 2 minutami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 3 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 3 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 5 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 5 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 6 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 7 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 8 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 8 hodinami
Tématické fráze:
pečené kosti,
pečený morek,
morkové kosti,
morková kost,
morek z hovezích kosti recept,
pečení kostí,
morkové kosti recept,
vývar z pečených kostí,
hovězí vývar z pečených kostí,
recept na morkové kosti,
morková kost recept,
morek na topince,
pečené hovězí kosti,
pečené maso s kostí,
topinky s morkem,
morek z hovězích kostí,
morek z kosti,
recept morková kost,
pečené kosti na polévku,
pecfna morkova kost
Suroviny:
kost hovězí morková,
petrželka hladkolistá,
česnek,
cibule,
olej olivový extra virgin,
bageta
Komentáře (26)
Pro nás je to zbytečné.
Jinak super foto.
Že se kosti mají máčet, jsem vygooglila a nejspíš to bude pro vyplavení větší části krve - voda byla červená. Stejně tam trochu zbyla, je to to tmavé po upečení na fotkách.. Lepší by bylo vodu párkrát vyměnit.
Jinak Bibi, to víš, že z pečených a vydlabaných kostí bude dlouze tažený vývar...nikdy nevynechám jedinou příležitost k výrobě vývaru, fakt nevyhodím ani odřezky z masa, natož takovouhle parádu...
Brzy se nám uzdrav a ať tě to přestane bolet