Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 504 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,37 g |
Tuky | 10,82 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 994 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 25,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí játra očistíme, odblaníme, umyjeme a nakrájíme na kousky.
Krok 2: Cibulku si nakrájíme a vzpěníme na kapce oleje, přidáme česnek na plátky, vhodíme játra a pár minut restujeme. Osolíme a opepříme, můžeme přidat špetku mleté sladké papriky a trošku vegety.
Krok 3: Krkovici naklepeme, opepříme, osolíme a rychle opečeme na pánvi.
Krok 4: Nachystáme si bránici- rozvineme ji a rozdělíme na 4 díly, očistíme si papriku a rozkrojíme opět na 4 díly, můžou být i nudličky.
Krok 5: Opečenou krkovičku klademe na bránici, na každou porci dáme díl játry, papriku a nahoru plátek sýra a zabalíme do bránice.
Krok 6: Dáme na vymaštěný pekáček do trouby a pečeme doměkka. Občas můžeme podlít.
Zveřejněno 21. 5. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice v bránici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpr
Moje poznámka
Krkovice v bránici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpr
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 28 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 53 minutami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 2 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 3 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 6 hodinami
Tématické fráze:
krkovice recepty,
steak z krkovice,
vepřová branice,
krkovice steak,
vepřový steak z krkovice,
steak z krkovice recept,
pokrmy z krkovice,
kde je krkovice,
krkovice,
steak z vepřové krkovice,
hovězí krkovice,
krkovice v alobalu,
kde koupit branici,
recept na pecenou krkovici,
jídla z vepřové krkovice,
jídla z krkovice,
krkovice v necu,
vepřový steak na pánvi,
bránice recepty,
jídlo z vepřové krkovice
Suroviny:
krkovice vepřová,
bránice,
játra kuřecí,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
sýr tvrdý,
olej,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
vegeta
Komentáře (15)
Na pečení v alobalu pozor, nedávej tam ten sýr, když tak až nakonec po vybalení z alobalu.
Jinak se ten sýr asi přilepí na ten alobal a z jídla se ztratí to kouzlo. Nejlepší to je opravdu v té bránici.