Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 072 kJ / 1 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,05 g |
Tuky | 12,68 g |
Vláknina | 27,74 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 4,90 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 324,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový vločkový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/444J
Moje poznámka
Podmáslový vločkový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/444J
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 21 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 1 hodinou
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 12 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 12 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 12 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 13 hodinami
Tématické fráze:
vlockovy chleba,
chleba z remosky,
vločkový chléb,
chléb z remosky,
podmáslový chléb,
vločkoví chleba,
vločkový chléb bez mouky,
vločkové chleba,
recept na chleba z remosky,
recept na chleba do remosky,
recept na podmáslový chléb,
vločkový chléb recept,
chleba remoska,
kváskový chléb z remosky,
nac je dobre podmasli,
chlebova kurka pukla,
podmáslový chléb recept,
recept na podmáslový chleba,
top stár - podmáslový chléb,
starý recept na podmáslový chléb
Suroviny:
voda,
podmáslí,
cukr,
olej,
sůl,
kmín drcený,
vločky ovesné,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka hladká,
mouka hrubá,
droždí
Komentáře (15)
Peceni chleba v remosce je treba jednou vyzkouset, pohlidat a pri dalsim peceni uz budes vedet, nac si muzes troufnout - z kolika mouky, jak co nejmene ho zplostit (aby se pak nepripekl na viko) atd. Priznam se, ze bych v zivote nerekla, ze chleba z remosky bude tak dobry a s perfektni kurkou...