Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 848 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,68 g |
Tuky | 64,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 211 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 1,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bagetu nakrájíme na šikmá kolečka. Nasucho opečeme na teflonové pánvi dozlatova.
Krok 2: V mističce utřeme změklé máslo s kořením na brambory a bylinkami.
Krok 3: Opečené bagetky potřeme máslem. Na to položíme plátek Hermelínu a posypeme ho grilovacím kořením. Dáme do trouby do zezlátnutí zapéct.
Krok 4: Podáváme ještě teplé nebo i zchladlé - záleží na chuti - třeba se zeleninovým salátem nebo jen tak ;).
Zveřejněno 25. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelínové večky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDBJ
Moje poznámka
Hermelínové večky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDBJ
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 13 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 20 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Bramborové chipsy z HF
Přidáno 13. 6. 2025 06:00
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z předvařených drštěk I.
Drejka741 před 49 minutami
Kuřecí prsa na žampionech
Popelka888 před 2 hodinami
Perníková roláda
Chmelova před 2 hodinami
Koprová polévka
Radka61 před 5 hodinami
Jednoduchý (ovocný) broskvový koláč s medem
La Bete před 7 hodinami
Jahodové smoothie
Valis před 14 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 14 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 14 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 16 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 17 hodinami
Tématické fráze:
hermelínova bageta,
jak zužitkovat starší pečivo,
starší večka,
recept ze starší večky,
pečivo vecky,
opečené večky,
hermelínové recepty,
hermelínový bagatky,
hermelínové karbanátky pečené v troubě,
hermelinovy bagetky,
zapečené večky s hermelínem,
starší večka recepty,
hermelínová bageta recept,
hermelínový předkrm,
bagetky-hermelínové
Suroviny:
bageta,
sýr hermelín,
máslo,
koření grilovací,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
koření francouzské brambory
Komentáře (5)