Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelínové večky

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 2. 2012 18:09

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 848 kJ / 681 kcal
Bílkoviny23,68 g
Tuky64,33 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 211 mg
Sodík 1,13 g
Sůl3,00 g
Sacharidy1,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Di

25. 2. 2012 22:08

Ani bych tu bagetu předem neopékala, zespoda se v troubě opeče stejně, svrchu alespoň po okrajích. To úplně stačí, alespoň mě. A je to senza rychlovka, na niž můžete zužitkovat starší pečivo, bagetu, veku i chleba.

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 2. 2012 21:52

:-p+4:yes:A ještě dobé vínečko,nožky na stole a príma hudba a není co řešit;-):-))

nofrona

25. 2. 2012 20:12

:yes::-p

ivulinka ivulinka

25. 2. 2012 18:50

Líbí se mi to, prima chuťovka:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hermelínova bageta jak zužitkovat starší pečivo starší večka recept ze starší večky pečivo vecky opečené večky hermelínové recepty hermelínový bagatky hermelínové karbanátky pečené v troubě hermelinovy bagetky zapečené večky s hermelínem starší večka recepty hermelínová bageta recept hermelínový předkrm bagetky-hermelínové

Suroviny: bageta, sýr hermelín, máslo, koření grilovací, koření oregáno, bazalka čerstvá, koření francouzské brambory

TopRecepty.cz

Hermelínové večky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kDBJ