Hermelínové večky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 848 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,68 g |
Tuky | 64,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 211 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 1,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2012 22:08
Ani bych tu bagetu předem neopékala, zespoda se v troubě opeče stejně, svrchu alespoň po okrajích. To úplně stačí, alespoň mě. A je to senza rychlovka, na niž můžete zužitkovat starší pečivo, bagetu, veku i chleba.
25. 2. 2012 21:52
+4A ještě dobé vínečko,nožky na stole a príma hudba a není co řešit
25. 2. 2012 20:12
25. 2. 2012 18:50
Líbí se mi to, prima chuťovka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 4 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 5 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 11 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 1 hodinou
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 2 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 2 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 2 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 3 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hermelínova bageta jak zužitkovat starší pečivo starší večka recept ze starší večky pečivo vecky opečené večky hermelínové recepty hermelínový bagatky hermelínové karbanátky pečené v troubě hermelinovy bagetky zapečené večky s hermelínem starší večka recepty hermelínová bageta recept hermelínový předkrm bagetky-hermelínové
Suroviny: bageta, sýr hermelín, máslo, koření grilovací, koření oregáno, bazalka čerstvá, koření francouzské brambory
Hermelínové večky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDBJ
4 názory