Hermelínové večky

Montanka Kuchařka: Montanka

Předkrmy 4 názory

Suroviny

1 bageta
1 Hermelín
cca 50 g másla
grilovací koření
oregano
bazalka
koření Francouzské brambory
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bagetu nakrájíme na šikmá kolečka. Nasucho opečeme na teflonové pánvi dozlatova.

  2. V mističce utřeme změklé máslo s kořením na brambory a bylinkami.

  3. Opečené bagetky potřeme máslem. Na to položíme plátek Hermelínu a posypeme ho grilovacím kořením. Dáme do trouby do zezlátnutí zapéct.

  4. Podáváme ještě teplé nebo i zchladlé - záleží na chuti - třeba se zeleninovým salátem nebo jen tak ;).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Hermelínové večky

  • Di Di(neregistrovaný)

    Ani bych tu bagetu předem neopékala, zespoda se v troubě opeče stejně, svrchu alespoň po okrajích. To úplně stačí, alespoň mě. A je to senza rychlovka, na niž můžete zužitkovat starší pečivo, bagetu, veku i chleba.

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    :-p+4:yes:A ještě dobé vínečko,nožky na stole a príma hudba a není co řešit;-):-))

    Odpovědět

  • nofrona nofrona

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Líbí se mi to, prima chuťovka:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: hermelínova bageta jak zužitkovat starší pečivo starší večka recept ze starší večky pečivo vecky opečené večky hermelínové recepty hermelínový bagatky hermelínové karbanátky pečené v troubě hermelinovy bagetky zapečené večky s hermelínem starší večka recepty hermelínová bageta recept hermelínový předkrm bagetky-hermelínové