Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 259 kJ / 1 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,27 g |
Tuky | 55,29 g |
Vláknina | 9,05 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 785 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 290,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Božskorolský dortořez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMkn
Moje poznámka
Božskorolský dortořez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMkn
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 12 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 31 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 53 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 57 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 2 hodinami
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
dorto,
koláč do dorto,
kosty z listového těsta s pudinkem,
dortořez,
top recepty,
recepty na dia řezy,
prošlé listové těsto recepty,
luxusni blazniva buchta,
prošlé mascarpone,
piknu.cz,
bo upéct z bílků,
muffiny odřezky z korpusu,
indicke placky z kysane smetany,
tvaroho vanilková zmrzlina,
kosty z listového těsta pudink,
listový koláč s náplní z pomazánkového másla,
ráda šmíruju,
domácí pizza ze dvou vrstev listového těsta,
top recepty dorto rez,
moucnik bo kulate formy
Suroviny:
těsto listové,
pudink vanilkový,
cukr krupice,
mléko,
marmeláda,
vejce,
cukr krupice,
kakao hořké,
rum,
smetana zakysaná,
pomazánkové máslo,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
kakao hořké,
ovoce
Komentáře (37)
Jinak: skláním se před Tvojí nápaditostí, šikovností a pekařskocukrářským umem
a že se poved, dortořez.. o tom ví sto lidí dnes.. krásně nám ho nafotila, hezky česky popsala, mě nezbývá teď, milá srett, dát ti boda a to hned
Recept se mi moc líbí a ráda bych ho realizovala, proto se tak nablble vyptávám...
Máš pěkné recepty a neméně krásná fota
tvoje fotky jsou kouzelné, nezaměnitelný rukopis