Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 989 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,24 g |
Tuky | 23,19 g |
Vláknina | 14,34 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 32,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé s houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnVg
Moje poznámka
Filé s houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnVg
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 23 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 23 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno 5. 8. 2025 17:17:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčné řezy s pudinkem a ostružinami
hanacka před 13 minutami
Švestková čokoláda
sulckax612 před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 12 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 13 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 15 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 15 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 16 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 17 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 17 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 17 hodinami
Tématické fráze:
houbová omáčka recept,
filé na houbách,
houbová omáčka,
ryba s houbovou omáčkou,
houbová omáčka na ryby,
treska s houbovou omáčkou,
rybí filé s houbovou omáčkou,
houbové recepty,
žapiony omáčku,
filety s houbovou omáčkou,
rybí filety s houbovou omáčkou,
rybí filé na žampionove omacce,
file s na houbách,
recept na filé s na houbách,
file s houbama,
recepty s houbami,
rybi filety s omackou houbovou,
rybí filetna houbách,
rybí file s houbová omáčka recept,
rybí filet s houbovou omáčkou
Suroviny:
filet z ryb,
citron,
víno bílé suché,
žampióny,
smetana kysaná,
cibule,
mouka,
hořčice,
nať petrželová,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (5)