Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 530 kJ / 1 561 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,52 g |
| Tuky | 11,42 g |
| Vláknina | 28,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,27 g |
| Sůl | 7,88 g |
| Sacharidy | 305,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné tortily
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LvW4
Moje poznámka
Plněné tortily
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LvW4
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 2 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 16 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 21 minutami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 37 minutami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 2 hodinami
Kapří hranolky
loing před 11 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 11 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 11 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 11 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 12 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
cim naplnit tortilu,
balení tortily,
čím plnit tortily,
čím naplnit tortily,
čím plnit tortilu,
plnene tortily,
jak naplnit tortilu,
roláda z tortily,
baleni tortil,
tortily,
jak balit tortilu,
jak balit tortily,
jak se bali tortily,
jak plnit tortily,
jak naplnit tortily,
bezlepkové tortily,
čím naplnit tortillu,
rolády z tortily,
jak plnit tortilu,
recept na plnene tortily
Suroviny:
tortilla,
kukuřice,
fazole červené sterilované,
salát ledový,
okurka salátová,
rajče cherry,
sýr,
kečup sladký,
jogurt řecký,
smetana kysaná,
česnek,
pepř
Komentáře (8)
Posílám bodík +4