Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 073 kJ / 1 452 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,81 g |
| Tuky | 126,34 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,42 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 21,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoká kachna na slanině, sušených švestkách a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7lz
Moje poznámka
Divoká kachna na slanině, sušených švestkách a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7lz
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 11 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 12 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 17 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 21 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 11 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 11 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 12 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 14 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 14 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 17 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 18 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 18 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 18 hodinami
Tématické fráze:
příprava divoké kachny,
úprava divoké kachny,
kačena na víně,
úprava divoké kačeny,
divoká kachna recept,
divoká kachna uprava,
jak upravit divokou kachnu,
divoká kachna,
divoká kačena recept,
divoká kačena recepty,
příprava divoké kačeny,
úprava kachny,
kačena na červeném víně,
recept na divokou kachnu,
divoka kachna recepty,
recept divoka kachna,
úprava kachny divoké,
recept na upravu divoke kachny,
recepty divoka kachna,
divoka kacena priprava
Suroviny:
kachna divoká,
slanina,
švestky sušené,
cibule,
víno červené suché,
jalovec,
koření nové koření,
bobkový list,
kmín celý,
máslo,
sůl
Komentáře (56)
Jednou se přihlásím podruhé ne,jak se mi chce.
Dala jsem je do trouby krátce po pul desáté a ve 12 byly měkounké ! Velice dobré,manžel ještě v kuchyni obírá kosti ,že prej pro pejsky ,ale nevím....
Někdy se stane ,že je rozstřelená žluč. Pak se ani nedají z jater udělat knedlíčky do polévky. A ty naše rodina tak,zbožňuje ,že je schopna se jeden na druhého naštvat, když na ně nezbyde knedlíček v polévce.Jednou se hádali celý Vánoce! Takže kuchám ihned abych zachránila játra