Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 677 kJ / 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,95 g |
Tuky | 5,30 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 18,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře s hlívovou omáčkou a fazolkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6YY
Moje poznámka
Kuře s hlívovou omáčkou a fazolkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6YY
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 6 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 25 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 47 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 51 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 1 hodinou
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
hlíva ustřčná,
kuře na fazolkach,
kuřecí maso s hlívovou omáčka,
hlíva s fazollkami,
kureci s hlivovou omackou recept,
pečené kuře s hlívovou omáčkou,
kureci maso s omackou s hlivy,
hlivova omavja k masu,
kuřecí maso s hlívovou omackou,
kureci zavitky s hlivovou omackou,
hlíva sfazolkami recept,
fazolky a hlíva,
kuře s fazolkama,
maso a hliva ustrcna recpt,
recept na kuře s omáčkou,
ustrine,
kuřecí maso z hlivovou omackou,
hliva, kure,
kureci maso s cervenou omackou,
mražene fazolove lusky videorecept
Suroviny:
kousky kuřecí,
olej,
cibule,
paprika čerstvá zelená,
hlíva ústřičná,
fazolky mražené,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
hořčice hrubozrnná,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (2)