Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 975 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,98 g |
Tuky | 19,37 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso pečené v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEW0
Moje poznámka
Maso pečené v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEW0
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 4 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 13 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 1 hodinou
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 2 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 2 hodinami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 3 hodinami
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 4 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 4 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 11 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 16 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 16 hodinami
Tématické fráze:
pecene maso na zeli,
maso pečené na zelí,
vepřové maso pečené na zelí,
maso na zelí,
pečené maso se zelím,
maso pečené na kysaném zelí,
veprove maso pecene v zeli,
vepřové maso pečené v kysaném zelí,
veprové maso pecene se zelim,
maso pečené v zelí,
vepřové maso pečené se zelím v v troubě,
maso se zelím,
pečené vepřové maso se zelím,
pečené maso,
maso v zelí,
pečené maso k zelí,
pečené maso a zelí,
zelí pečené v troubě,
vepřové maso pečené na kysaném zelí,
vepřové pečené na zelí
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
zelí hlávkové,
sůl,
pepř,
kmín celý,
olej
Komentáře (9)