Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 664 kJ / 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,45 g |
Tuky | 0,94 g |
Vláknina | 12,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KmGM
Moje poznámka
Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KmGM
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 1 hodinou
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 3 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 4 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 4 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 5 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 5 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapečené maso se sýrem,
maso se šlehačkou a syrem,
zapečené maso se sýrem a šlehačkou,
maso zapečené se sýrem a šlehačkou,
maso se syrem a slehackou,
recepty zapečene maso,
vepřové maso zapečené se šlehačkou,
zapečené maso se šlehačkou,
maso zapečené se šlehačkou a sýrem,
zapečené maso se šlehačkou a sýrem,
maso zapečené se sýrem,
vepřové zapečené se sýrem a se šlehačkou,
maso se sýrem a šlehačkou recepty,
zapečené vepřové maso se sýrem,
zapečené těstoviny se šlehačkou a sýrem,
vepřové maso se šlehačkou a sýrem,
argentinske koreni,
maso a sýr recepty,
argentínský sýr,
vepřové maso zapečené se sýrem a šlehačkou
Suroviny:
pečeně vepřová,
cibule,
česnek,
sýr niva,
sýr eidam,
sýr romadur,
paprika čerstvá červená,
smetana 33%,
koření argentina,
sůl
Komentáře (23)
V Argentíne síce pripravujú aj bravcové (vepřové) mäso, ale viac ako 90 % pripravujú hovädzie.
Apropó, ty nikam do jídla nedáváš česnek
Všem moc děkuji, že se vám recept líbí, dost mě to překvapilo a vyzkoušejte to