Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 664 kJ / 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,45 g |
Tuky | 0,94 g |
Vláknina | 12,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chtěla jsem něco pikantního i pro návštěvu a povedlo se. Všichni jsme byli velmi spokojení!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 5. 2015 12:28
8. 5. 2015 11:11
V Argentíne síce pripravujú aj bravcové (vepřové) mäso, ale viac ako 90 % pripravujú hovädzie.
8. 3. 2012 16:48
8. 3. 2012 13:31
8. 3. 2012 13:29
4. 3. 2012 20:10
4. 3. 2012 17:14
4. 3. 2012 15:01
4. 3. 2012 13:20
4. 3. 2012 12:23
4. 3. 2012 10:56
4. 3. 2012 10:52
Apropó, ty nikam do jídla nedáváš česnek
Všem moc děkuji, že se vám recept líbí, dost mě to překvapilo a vyzkoušejte to
4. 3. 2012 10:42
4. 3. 2012 10:15
4. 3. 2012 10:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 3 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 9 minutami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 27 minutami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 34 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 43 minutami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 44 minutami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 45 minutami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 1 hodinou
Jablková bábovka
Eliska_d uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Zapékané těstoviny - jednoduché a rychlé jídlo, které snadno připravíme na mnoho variant. Jaké jsou nejoblíbenější recepty
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: zapečené maso se sýrem maso se šlehačkou a syrem zapečené maso se sýrem a šlehačkou maso zapečené se sýrem a šlehačkou maso se syrem a slehackou recepty zapečene maso vepřové maso zapečené se šlehačkou zapečené maso se šlehačkou maso zapečené se šlehačkou a sýrem zapečené maso se šlehačkou a sýrem maso zapečené se sýrem vepřové zapečené se sýrem a se šlehačkou maso se sýrem a šlehačkou recepty zapečené vepřové maso se sýrem zapečené těstoviny se šlehačkou a sýrem vepřové maso se šlehačkou a sýrem argentinske koreni maso a sýr recepty argentínský sýr vepřové maso zapečené se sýrem a šlehačkou
Suroviny: pečeně vepřová, cibule, česnek, sýr niva, sýr eidam, sýr romadur, paprika čerstvá červená, smetana 33%, koření argentina, sůl
Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KmGM
23 názorů