Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 328 kJ / 1 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,64 g |
Tuky | 30,80 g |
Vláknina | 23,90 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 203,84 g |
Postup přípravy
Jako přílohu podáváme bramborové nočky - z bramborového těsta uděláme váleček, ze kterého krájíme nočky. Ty dáme vařit do osolené vody, vaříme asi 5 minut, po vyplavání noků na povrch.
Zveřejněno 21. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí, houby, uzené, za pár minut snězené...
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62w9
Moje poznámka
Zelí, houby, uzené, za pár minut snězené...
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62w9
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 6 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 6 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 15 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 6 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 8 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 9 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 10 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 11 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 12 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 12 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 14 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 14 hodinami
Tématické fráze:
krájené zelí,
uzene houby,
houby se zelim,
zelí a houby,
houby a zeli,
uzené maso do mrazáku,
vařené zelí do mrazáku,
zelí do mrazáku,
krajení zelí,
houby zelí,
uzene houby recept,
houby do mrazáku,
uzene maso z mrtazaku,
zelí na páře,
noky s uzeninou,
zelí v mrazaku,
noky uzene zeli,
zelí houby recept,
zeli houby,
uzené s bramborovými noky se zelim
Suroviny:
cibule,
maso uzené,
zelí kysané,
žampióny,
olej olivový,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
brambory,
mouka hrubá,
vejce,
sůl
Komentáře (19)
Díky za recept
milujem taketo jedla a varim ich strasne malo, manzel ich nemusi. on je ako monk...on musi mat vsetko od seba oddelene, aby sa nahodou nic nepomiesalo na taniery
na klouzání v krku?? deci vlahého sádýlka..ale hrozí případný kluz i na druhém konci protipólu