Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 037 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,04 g |
Tuky | 5,70 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 32,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Choceňský kastrol
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4400
Moje poznámka
Choceňský kastrol
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4400
Nejnovější recepty
Spicy chicken tenders
Přidáno před 1 hodinou
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno 30. 5. 2025 15:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Sima1996 před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Rebeca před 2 hodinami
Japonská polévka miso s uzeným tofu
trdlo před 3 hodinami
Rychlé krémové špagety
DanyDong před 4 hodinami
Buchta Rozbouřené moře
Nanina před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
BarboraToni před 4 hodinami
Polévka frankfurtská s párkem a bramborem
smidrs před 5 hodinami
Smetanovo-ořechová bábovka s jablky
Ennia před 5 hodinami
Falešný španělský ptáček
Skrabi před 5 hodinami
Tématické fráze:
pivo kastrol,
choceňské pivo,
chocensky nuty recept,
nejlepší maso na neděli příprava,
kastrol na smažení,
cikansky kastrol recept,
worchester maso naložené,
naložené maso co s nim,
jak udelat dobre kulky z mlete do omacky videorecept
Suroviny:
prsa kuřecí,
směs zeleninová pod svíčkovou,
zázvor,
sůl,
tymián,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
cibule,
česnek,
olej,
pivo světlé
Komentáře (11)
Chuťově to bylo velice dobré
Díky za fajn recept,pochutnali jsme si-já s opečeným bramborem a manžel s rýží
Ríšo,doufám,že jsi normální chlap a nebereš to jako útok proti své osobě
Já bych jen upřesnila postup přípravy,zdá se mi to zvlášť pro začínající trošku nesrozumitelné
1-2(není uvedeno)cibule s česnekem nasekáme nadrobno,přidáme asi mletý zázvor,sůl,tymián,sojovku,worchester( nevím kolik?)pivo a do toho naložíme maso,jak je uvedeno(na jak dlouhou dobu?)
Pak voložíme na olej zbývající pokrájenou cibuli,kterou necháme zpěnit,přidáme zeleninu,chvilku orestujeme a přidáme naložené maso i s marinádou,vše podusíme a necháme odpařit přebývající tekutinu do námi požadované hustoty.
Ríšo,napsala jsem to správně