Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 815 kJ / 4 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,33 g |
Tuky | 259,78 g |
Vláknina | 33,50 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 328 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 359,14 g |
Postup přípravy
Po vychladnutí vymiešame so zmäknutým maslom hladký krém. Krok 3: Čistú utierku (bez aviváže!) namočíme do studenej vody, dobre vyžmýkame, prestrieme na dosku a rovnomerne na ňu roztlačíme gaštanovú masu do obdĺžnika na hrúbku asi 0,5 cm. Určite sa dá použiť aj potravinárska fólia. Krok 4: Nanesieme krém a pomocou utierky zrolujeme, opatrne preložíme na podnos a dáme do chladničky stuhnúť. Podávame so šľahačkou.
Zveřejněno 14. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaštanová roláda od baronky Lili
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5kN
Moje poznámka
Kaštanová roláda od baronky Lili
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5kN
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 8 minutami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 41 minutami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 1 hodinou
Pekingská polévka
Hanina_ před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 1 hodinou
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 3 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 3 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vaclavagregrova před 3 hodinami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 3 hodinami
Banánová bábovka s jogurtem
Milusedrabkova před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuchyně lidlu recepty cukrárna,
kaštanové jazýčky,
rolada gastanova,
kaštanové pyré recept,
recepty z kaštanového pyré,
kaštanový krém do rolády,
gastanova rolada nepecena,
gastanova rolada,
rolada s kastanovym pyre,
ořechova rolada s rumom,
roláda s kaštanovým krémem,
edita chrenkova,
gaštanové pyré recepty,
recepty karonky,
kaštanové máslo balené,
gaštanový jazýček,
nepečená kaštanová roláda,
lili recepty,
madarský rolada,
gaštanov rolada
Suroviny:
pyré kaštanové,
máslo,
rum,
vejce,
cukr moučkový,
čokoláda hořká,
máslo
Komentáře (41)
(Ja som v uplynulých dňoch vyhodila pyré, zabudnuté v mrazničke. Nasyslila som pred Vianocami.)
To je mužská "logika" pod heslem muj talíř,muj dum,moje žena!
Moje ........ dopiš si,ale moc to asi neobohatíš.
Ale nakukovat přes rameno a říkat to vypadá dobře ,to bys mohla uvařit,upéct atd....
Treba to roztlačiť vidličkou,ale nemusíš šľahať.Na to krém. Zdvihni alobal prehoď cez krém aj s pyré, a druhú stranu tiež.Prelož aj s alobalom na kovový tác a šup do mrazáku. Kovový je lepší,lebo je lepší vodič! V mrazáku minimálne dve hodiny.
Dneska jsem koupila pyré přesně jsem to chtéla opsat,ale někdo mě už předběhl.
U nás sa predáva maďarský výrobok - gesztenyepüré.(gaštan=gesztenye=kaštan) Po rozmrazení ho možno použiť na kopu lahôdok. Najjednoduchší (najčastejší a báječný) spôsob konzumácie - cez lis na zemiaky pretláčame "červíčky" pyré, na to kopec šľahačky. Ale pravej vyšľahanej, žiadne spraye.
Skvelé sú "jazýčky" z pyré, poliate čokoládou a rôzne nepečené múčniky z neho, počula som aj o palacinkách plnených krémom z pyré a pod.
Môžem pohľadať aj ďalšie recepty, ale nemám odskúšané. Táto roláda sa mi zdá jednoduchá a dobrá, pyré poznám a krém nad parou robievam.
A vďaka za záujem i body!
A kaštanové pyré se šlehačkou taková dobrota ne,tím škudlí!
Koupit,udělat,spapat !!!