Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 037 kJ / 726 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,04 g |
| Tuky | 5,70 g |
| Vláknina | 15,50 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 378 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 32,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Choceňský kastrol
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4400
Moje poznámka
Choceňský kastrol
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4400
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 24 minutami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 10 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 12 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 12 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 13 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 13 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 14 hodinami
Tématické fráze:
pivo kastrol,
choceňské pivo,
chocensky nuty recept,
nejlepší maso na neděli příprava,
kastrol na smažení,
cikansky kastrol recept,
worchester maso naložené,
naložené maso co s nim,
jak udelat dobre kulky z mlete do omacky videorecept
Suroviny:
prsa kuřecí,
směs zeleninová pod svíčkovou,
zázvor,
sůl,
tymián,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
cibule,
česnek,
olej,
pivo světlé
Komentáře (11)
Chuťově to bylo velice dobré
Díky za fajn recept,pochutnali jsme si-já s opečeným bramborem a manžel s rýží
Ríšo,doufám,že jsi normální chlap a nebereš to jako útok proti své osobě
Já bych jen upřesnila postup přípravy,zdá se mi to zvlášť pro začínající trošku nesrozumitelné
1-2(není uvedeno)cibule s česnekem nasekáme nadrobno,přidáme asi mletý zázvor,sůl,tymián,sojovku,worchester( nevím kolik?)pivo a do toho naložíme maso,jak je uvedeno(na jak dlouhou dobu?)
Pak voložíme na olej zbývající pokrájenou cibuli,kterou necháme zpěnit,přidáme zeleninu,chvilku orestujeme a přidáme naložené maso i s marinádou,vše podusíme a necháme odpařit přebývající tekutinu do námi požadované hustoty.
Ríšo,napsala jsem to správně