Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 679 kJ / 879 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,79 g |
| Tuky | 34,72 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 122 mg |
| Sodík | 1,82 g |
| Sůl | 4,45 g |
| Sacharidy | 75,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelínové brambory se sýrovou zálivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8OJ2
Moje poznámka
Hermelínové brambory se sýrovou zálivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8OJ2
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 19 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 20 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 4 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 4 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 5 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 7 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 7 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 9 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 10 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 10 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 10 hodinami
Tématické fráze:
hermelin brambory,
bramory s hermelínem,
hermelínové.brambory,
sýrová zálivka,
brambory hermelin,
hermelínové brambory se slaninou,
brambory se zálivkou,
brambory se zálivkou,
ehrmelinove brambory,
branbory se zálivkou,
jednoduché brambory se zálivkou,
hermelínové bramory,
sýrovou zálivkou,
zeleninový salát se sýrovou zálivkou,
hermelínové bramboráky,
jednoduché recepty z brambor,
bramborák hermelín
Suroviny:
brambory,
sýr hermelín,
cibule,
sýr tavený,
mléko,
máslo,
sůl,
pepř,
olej,
strouhanka
Komentáře (15)