Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 679 kJ / 879 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,79 g |
Tuky | 34,72 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 122 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,45 g |
Sacharidy | 75,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelínové brambory se sýrovou zálivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8OJ2
Moje poznámka
Hermelínové brambory se sýrovou zálivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8OJ2
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 5 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 9 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 10 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 17 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 4 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 34 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 59 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 2 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 3 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 5 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 5 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 6 hodinami
Tématické fráze:
hermelin brambory,
bramory s hermelínem,
hermelínové.brambory,
sýrová zálivka,
brambory hermelin,
hermelínové brambory se slaninou,
brambory se zálivkou,
brambory se zálivkou,
ehrmelinove brambory,
branbory se zálivkou,
jednoduché brambory se zálivkou,
hermelínové bramory,
sýrovou zálivkou,
zeleninový salát se sýrovou zálivkou,
hermelínové bramboráky,
jednoduché recepty z brambor,
bramborák hermelín
Suroviny:
brambory,
sýr hermelín,
cibule,
sýr tavený,
mléko,
máslo,
sůl,
pepř,
olej,
strouhanka
Komentáře (15)