Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 910 kJ / 1 891 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,10 g |
| Tuky | 140,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 6,80 g |
| Sůl | 18,00 g |
| Sacharidy | 9,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky mäsa naklepeme, osolíme, opepříme. Na každý plátok položíme 4 umyté listy medvedieho cesnaku, kúsok Eidamu, kúsok Hermelínu, zvinieme, obalíme slaninou.
Krok 2: Ukladáme do pekáčku, podlejeme vínom a vodou, dáme piecť cca 40 min. 220 stupňov pod alobalom. Potom odkryjeme a dopečieme do chrumkava.
Výpekom polievame prílohu - u nás dnes tarhoňa.
Výpekom polievame prílohu - u nás dnes tarhoňa.
Zveřejněno 15. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové závitky s medvědem a dvěma sýry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLpB
Moje poznámka
Vepřové závitky s medvědem a dvěma sýry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLpB
Nejnovější recepty
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 1 hodinou
Losos s hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Marinovaný pečený bůček, špekové knedlíky, restované zelí a silná omáčka z výpeku
Přidáno před 5 hodinami
Krémová rychlá rajčatová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Jednohubky s mini mozzarellou a cherry rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Kapr v listovém těstě s peperonatou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 11 minutami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 15 minutami
Domácí houstičky
Vratis před 16 minutami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 40 minutami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 41 minutami
Salátový losos
Kajkajak před 43 minutami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 48 minutami
Bublanina
pesskecupem před 1 hodinou
Nepečený dort s tvarohem a ovocem
[email protected] před 1 hodinou
Bramborové krokety
rybarka007 před 1 hodinou
Tématické fráze:
vepřové závitky,
vepřové závitky se sýrem,
vepřové závitky recept,
vepřový závitek,
vepřové závitky s hermelínem,
závitky z vepřového masa,
vepřové závitky recepty,
vepřové na sýru,
vepřové a sýr,
vepřový závitek se sýrem,
recepty na vepřové závitky,
závitky z vepřového,
vepřový závitek hermelín,
vepřové zavitek,
vepřové maso zavitky,
recepty sýry,
veprove zavitky slanina syr,
vepřové závitky se slaninou,
veprovy zavitek s hermelinem,
vepřové závitky se slaninou a vejcem
Suroviny:
kýta vepřová,
sýr eidam,
sýr hermelín,
sůl,
pepř,
list medvědího česneku,
slanina uzená,
víno bílé,
voda
Komentáře (19)
Sušený ani mrazený medvedí cesnak nemá tú správnu chuť, preto ho najviac využívam práve v jarnom období.
Musím sa snažiť, už sa objavujú puky kvetov a potom bude po medveďovi veľmi rýchlo.