Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 064 kJ / 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,62 g |
Tuky | 27,82 g |
Vláknina | 5,66 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 10,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřový kotlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8vp
Moje poznámka
Pikantní vepřový kotlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8vp
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 22 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 32 minutami
Prošívaná deka
sikulka131 před 1 hodinou
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 1 hodinou
Kaiserky s mákem
magdalenka před 1 hodinou
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 2 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 2 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 3 hodinami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 3 hodinami
Jednoduchá roláda
Fikina před 3 hodinami
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kotlety,
veprovy kotlet,
vepřové kotlety recept,
pikantní kotlety,
vepřový kotlet recepty,
recepty veprovy kotlet,
kotleta recepty,
kotleta recept,
kotlety recept,
vepřová kotleta,
recepty na vepřové kotlety,
recepty z kotlety,
jak udělat kotletu,
jak udělat vepřové kotlety,
pikantní kotlety s rýží,
jak udělat vepřový kotlet,
jak udělat kotlety,
recepty z vepřové kotlety,
videnska kotleta,
kotlety recepty
Suroviny:
kotleta,
pepř,
sůl,
olej,
česnek,
paprika čerstvá zelená,
hlíva ústřičná,
protlak rajčatový
Komentáře (28)
Za prvé proto, že kotlet neexistuje, je jen kotleta a za druhé, ty kotlety jsou rozmašírované tak natenko, že je, přes ně, vidět až do Vídně. To maso nemůže být vůbec šťavnaté, maso se naklepává jemně, ne tak, že je tři milimtry silné. Ale jinak to vypadá náramně, tohle může být dobré jídlo. Zkusím, ale bez té Vídně.
Díky moc!!
a ty brambory... vypadjí jako noky.. krása
já mám v plánu o víkendu taky pikantní.. ale kančí