Suroviny
Porce: 4 bagety
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 135 kJ / 2 661 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,23 g |
| Tuky | 100,11 g |
| Vláknina | 41,31 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 5,62 g |
| Sůl | 14,05 g |
| Sacharidy | 337,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldové bagety se sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9Yl
Moje poznámka
Špaldové bagety se sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9Yl
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 9 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 10 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 3 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 6 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 6 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 8 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 8 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 11 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 11 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 12 hodinami
Tématické fráze:
bagety ze spaldove mouky,
bageta ze špaldove mouky,
špaldové bagetky,
bagetky ze spaldove mouky,
domácí bageta ze špaldové mouky,
domácí bagety ze špaldové mouky,
jak se peče ze špaldové mouky,
špaldové bagetky recept,
špaldová domácí bageta,
špaldová mouka bagety,
špaldová mouka recepty,
recept na bagety z špaldové mouky,
veka ze špaldy,
spaldove bagety z pekarny,
bagety ze špaldový mouky,
veka z špaldové mouky,
domácí veka ze špaldy,
bagety se spaldove mouky bez pekarny,
recepty na kvaskove spaldove bagety,
špandová bageta
Suroviny:
voda,
sladěnka,
semínka sezamová,
sůl,
sádlo,
mouka hladká,
mouka špaldová hladká,
droždí
Komentáře (10)
zrovna bodík dám, páč tvé rcp dobře znám a i úplnému pekařskému ignorantovi, jako mě, podařit se musí.. ať to každý zkusí
ovšem vše do puntíku dodržet se musí