Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 657 kJ / 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,53 g |
Tuky | 17,74 g |
Vláknina | 2,35 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 971 mg |
Sůl | 2,36 g |
Sacharidy | 33,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Konzervy otvoríme z oboch strán a vytlačíme celé na dosku. Z oboch vyrežeme v strede otvor. Vydlabanú časť popučíme vidličkou, pridáme vajce, na malé kocôčky narezaný rožok, koreniny, nasekanú kapiu a horčicu.
Krok 2: Naplníme otvory v lunchi, posypeme strúhaným syrom a v pekáčiku asi 15 min. zapečieme. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 19. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lunchmeatové tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRn5
Moje poznámka
Lunchmeatové tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRn5
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 3 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupičková polévka
taleonka10 před 23 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 1 hodinou
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 2 hodinami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 2 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 2 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 3 hodinami
Květákové karbanátky
Valis před 3 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 3 hodinami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 4 hodinami
Tématické fráze:
domácí lunchmeat,
domácí lunchmeat recept,
recept na domací lunchmeat,
domácí lunchmeat recepty,
domácí vepřový lunchmeat recept,
lanchmeat recept,
lanchmeat,
zapečený lunchmeat,
pomazanka z lunchmeatu,
luncheon meat recept,
smažený lunchmeat,
domácí lanchmeat,
lunchmeat domaci vyroba,
domácí lunč,
jak vyrobit domácí lunchmeat,
vyroba luncheon,
luncheon meat recepty,
smažený lunč,
lunchmeat domácí recept,
domácí lunchmeat vyroba
Suroviny:
luncheon meat konzerva,
vejce,
rohlík,
sůl,
pepř černý,
majoránka,
hořčice,
kapie zavařená,
sýr
Komentáře (27)
Iljusa, aj syr je zapečený, len ho nemám rada zapečený dotmava ako podošvu, teda pokiaľ na zapekanie nezabudnem
Ale vážne - uplietla som si bič na seba, manžela mám skoro úplne ako Ty tatínka...a na prevýchovu je už pozde.
Tonda - u Papriky záskok
Tonda - právě probuzen u Papriky
(A ja mám doma chlapa, čo netuší, ako sa zapne pračka, zo spotrebičov ovláda televízor, holiaci strojček, rádio a kanvicu, s mikrovlnkou na ohrev už má problémy, ale ma neprezraďte...)
A počítač poctivo ohrievaj, nech nevychladne.
A porozumění a tolerance je přece dost důležité všude, jak zde, tak v přátelství i manželství. Václav
Tonda - byvali vojak z Opavy toho času u Papriky
hraje mi radio Beat samou dobrou rockovou muziku.Jo horší to je když dojde slivovice,rum a whisky.To je potom průser.
Ale vážně, samota to je to jediné co bych nechtěl nikdy potkat (hlavně ne na konci svojí pouti na tomhle zkorumpovaném ale krásném světě.
Tonda - zástupce Papriky u počítače
A potom začne byť človeku samému aj otupno.
Tonda - spokojený se stávajícím stavem u Papriky
Tonda - u Papriky nádeník
Další skvelé výrazy jsou mycák, čekuláda,egelit.
To mě fakt dost točí. Vždyť je ta naše řeč tak krásná.
Vem si angličany - oni mají pro ovoce pouze slovo berry a pouze přidávají barvu ovoce a my máme jahody,borůvky (na Slovensku ještě hezčí název čučorietky).
Tonda - Papriky záskok