Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 917 kJ / 2 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,73 g |
| Tuky | 163,90 g |
| Vláknina | 10,09 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 3,03 g |
| Sůl | 7,42 g |
| Sacharidy | 26,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčkové závitky s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0P9
Moje poznámka
Svíčkové závitky s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0P9
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 13 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 16 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 17 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 5 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 6 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 8 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 8 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 8 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 8 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 9 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 9 hodinami
Tématické fráze:
minutky,
minutky recepty,
minutky ze svíčkové,
brusinky na svíčkovou,
minutka ze svíčkové,
recepty ze svíčkové,
vepřová kýta na brusinkách,
brusinky,
zavitky z vepřové panenky,
vepřová svíčková s brusinkami,
krůtí závitek s brusinkami,
dobrůtka ke svíčkové,
recept na úpravu vykostěné krůtí stehna,
recept na úpravu vykostěné krůtí stehna,
kuřecí závitky na svičkovou,
brusinky se svickovou,
svíčková minutky,
svíčková vitana,
minutky-recepty,
svickova od vitany
Suroviny:
masox hovězí,
svíčková hovězí,
sýr eidam,
žampióny,
olej,
mouka hladká,
kompot brusinkový,
víno červené
Komentáře (10)