Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 708 kJ / 169 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,28 g |
| Tuky | 15,02 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zpenime cibuli, dame platky masa, pridame koreni, trochu vody a podusime asi tak 10 minut.
Krok 2: Pak pridame na kolecka porek a dusime do mekka. Nedelame omacku, jen sosik.
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Veprove platky s porkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojq3
Moje poznámka
Veprove platky s porkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojq3
Nejnovější recepty
Rychloštrúdl
Přidáno před 1 hodinou
Máslová dýně
Přidáno před 2 hodinami
Kakaový perník s marmeládou
Přidáno před 2 hodinami
Strakatý řez s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Kolínka s vajíčkem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nudle s krůtím masem a paprikami
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 20 minutami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 33 minutami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 53 minutami
Medovníková roláda
vagundova před 1 hodinou
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 1 hodinou
Krkovička pečená po staročesku
Lida.Rose před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
minitka111 před 2 hodinami
Sváteční polévka s pečeným česnekem
Lida.Rose před 3 hodinami
Majonézové kynuté buchty
Lendoulinecek před 3 hodinami
Chilli con carne (veganské)
BlankaBulkova před 3 hodinami
Tématické fráze:
sosík k lososu,
vepřové s pórkem,
sosík s porkem,
brambory s majonezou a porkem,
veprove platky recept,
veprove platky,
recept veprove s porkem,
veprove online,
veprove.cz,
porek s pršutem,
vepřové porek plátek,
recepty z barambor,
recepty veprove
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
pórek,
sádlo,
sůl,
pepř,
kmín celý,
brambory,
zelenina
Komentáře (3)