Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 708 kJ / 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,28 g |
Tuky | 15,02 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zpenime cibuli, dame platky masa, pridame koreni, trochu vody a podusime asi tak 10 minut.
Krok 2: Pak pridame na kolecka porek a dusime do mekka. Nedelame omacku, jen sosik.
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Veprove platky s porkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojq3
Moje poznámka
Veprove platky s porkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojq3
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 13 minutami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 16 minutami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 1 hodinou
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 3 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 3 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 13 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 15 hodinami
Tématické fráze:
sosík k lososu,
vepřové s pórkem,
sosík s porkem,
brambory s majonezou a porkem,
veprove platky recept,
veprove platky,
recept veprove s porkem,
veprove online,
veprove.cz,
porek s pršutem,
vepřové porek plátek,
recepty z barambor,
recepty veprove
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
pórek,
sádlo,
sůl,
pepř,
kmín celý,
brambory,
zelenina
Komentáře (3)