Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 684 kJ / 1 598 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,72 g |
| Tuky | 126,75 g |
| Vláknina | 17,30 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,44 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 90,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špekové brambory v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R11w
Moje poznámka
Špekové brambory v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R11w
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 17 minutami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 21 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 23 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 minutami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 5 minutami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 6 minutami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 3 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 5 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 5 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 13 hodinami
Tématické fráze:
špekové brambory,
recepty v tlakovém hrnci,
brambory v tlakáči,
brambory z tlakového hrnce,
tlakový hrnec brambory,
brambory se špekem,
vaříme v tlakovém hrnci,
jak dlouho vařit brambory,
vareni v tlakovem hrnci,
recepty pro vaření v tlakovém hrnci,
doba vaření v tlakovém hrnci,
brambory v papíňáku,
tlakový hrnec recepty,
jak dlouho vařit brambory ve slupce,
recepty na vaření v tlakovém hrnci,
brambory tlakový hrnec,
doba vaření brambor,
recepty pro tlakovy hrnec,
jak varit v tlakovem hrnci,
hrnec na brambory
Suroviny:
brambory,
slanina,
cibule,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (87)
Dnes jsem je musela ušťouchat.Měla jsem každou bramboru jiného tvaru a na talíři by to nevypadalo hezky
Posílám díky a foto
Je to vážně velice rychlá dobrota
Já pokud chci mít brambory stejnoměrně"opečené"tak během vaření 1-2 krát opatrně zatřesu z hrncem do stran.Brambory se tím jakoby přehodí a nejsou přichycené ke dnu hrnce.To samé zopakuji i po vypnutí tlakáče.
Bodík už šel a dávno je tomu,tak dnes foto a díky
Já jsem lišák paní Jano,
Paní Jano, přeji Vám bohatou nadílku pod stromečkem, a hezké svátky vánoční. Pajánek
Přidávám foto a bodík.
P.S. Příště budu chytřejší, no
bod jsem dala,tak už jen foto..a díky