Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 998 kJ / 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,30 g |
Tuky | 54,50 g |
Vláknina | 1,70 g |
Cholesterol | 684 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,13 g |
Sacharidy | 13,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené, vepřové řízky z krkovičky v bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBqW
Moje poznámka
Smažené, vepřové řízky z krkovičky v bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBqW
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 4 minutami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 14 minutami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 39 minutami
Čočka na kyselo
nowaja před 55 minutami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 56 minutami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 2 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 2 hodinami
Červená řepa
radbastim před 3 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřová krkovice nejlepší recepty,
smažený vepřový řízek,
řízky z krkovice,
řízky z krkovičky,
vepřový řízek smažený,
nejlepší řízky z krkovice,
naložené maso na smažené řízky,
vepřový řízek z krkovice,
smažená krkovička,
jak smažit vepřové řízky,
řízek z krkovice,
řízek z krkovičky recept,
smažený řízek z krkovičky,
smažený řízek vepřový,
nejlepší vepřové řízky,
řízek z vepřové krkovice,
řízek z krkovičky,
smazena krkovice,
vepřový řízek z krkovičky,
nejlepší vepřový řízek
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
zázvor čerstvý,
cibulka jarní,
omáčka sojová,
olej řepkový,
bylinky,
smetana zakysaná,
vejce,
hořčice dijonská,
parmazán,
strouhanka
Komentáře (12)
Ivulí je to prudce jedlé