Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík na pepři (podle srnčího)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

25. 6. 2021 00:43

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 133 kJ / 988 kcal
Bílkoviny5,60 g
Tuky100,74 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 121 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy12,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Maminka podle tohoto receptu dělala srnčí a zajíce. Zajíc, to mne právě přivedlo na myšlenku (ušatec jako ušatec) udělat tak králíka a je to super! Snad bych řekl, že ještě lepší, než ta divočina. Nyní tak dělám také kuřecí stehna, ale ta jsou sama o sobě dost tučná, takže v tomto případě másla opravdu malinko.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: slanina, cibule, pepř mletý, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Králík na pepři (podle srnčího)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DXlK