Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 560 kJ / 373 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,08 g |
| Tuky | 10,56 g |
| Vláknina | 19,50 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 259 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 35,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gratinovaný květák se zelím a zapečený s nivou v mikrovlnce - CRISP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PX
Moje poznámka
Gratinovaný květák se zelím a zapečený s nivou v mikrovlnce - CRISP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PX
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 10 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 5 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 5 hodinami
Květákové placičky
Valis před 6 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 7 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 8 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 8 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 10 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 10 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 10 hodinami
Tématické fráze:
zapékání v mikrovlnce,
květák recepty,
gratinovany kvetak,
gratinování květák,
květák zelí,
zapékaný květák se zelím,
recepty květák a zelí,
smazeny kvetak z mikrovlnky,
zapeceny kvetak s nivou,
zapekani kvetak,
mikrovlnka zapékání,
recept na květák,
květák recept,
zeli a květák,
gratinovaný povrch pánvi,
zapeceny kvetak se zelym,
zapečený květák v troubě,
pokrmy z květáku,
recepty gratinování mikrovlnka,
zapečené zelí akvěták
Suroviny:
květák,
zelí,
květ muškátový,
sůl,
pepř,
koření,
mléko,
vejce,
sýr niva
Komentáře (8)