Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 560 kJ / 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,08 g |
Tuky | 10,56 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 35,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gratinovaný květák se zelím a zapečený s nivou v mikrovlnce - CRISP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PX
Moje poznámka
Gratinovaný květák se zelím a zapečený s nivou v mikrovlnce - CRISP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PX
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
zapékání v mikrovlnce,
květák recepty,
gratinovany kvetak,
gratinování květák,
květák zelí,
zapékaný květák se zelím,
recepty květák a zelí,
smazeny kvetak z mikrovlnky,
zapeceny kvetak s nivou,
zapekani kvetak,
mikrovlnka zapékání,
recept na květák,
květák recept,
zeli a květák,
gratinovaný povrch pánvi,
zapeceny kvetak se zelym,
zapečený květák v troubě,
pokrmy z květáku,
recepty gratinování mikrovlnka,
zapečené zelí akvěták
Suroviny:
květák,
zelí,
květ muškátový,
sůl,
pepř,
koření,
mléko,
vejce,
sýr niva
Komentáře (7)