Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 878 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,36 g |
Tuky | 23,22 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 24,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z petrželové natě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER2l
Moje poznámka
Polévka z petrželové natě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER2l
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 6 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 29 minutami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 46 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 2 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 2 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 3 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 6 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 hodinami
Tématické fráze:
petrželová nať,
zavařování hotových jídel,
maslova jiska,
nať z mrkve recepty,
nať z mrkve,
petrželové noky,
petrželová nát sušení,
nat petržele,
jak se dela jiška,
petrželová nať recept,
maslove noky do polevky,
petrželové recepty,
máslové noky,
kyselá polívka,
petrželová nať cena,
nat z petržele,
mrkev nat,
nát,
petrželová nať zpracovaní,
krupicový nok
Suroviny:
voda,
petrželka zelená,
libeček,
sůl,
květ muškátový,
pepř,
máslo,
mouka hladká,
kyška,
mrkev,
vejce,
krupice,
květ muškátový,
sůl,
pepř
Komentáře (5)