Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drobenkový koláč II.

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie30 158 kJ /
7 208 kcal
Bílkoviny98,99 g
Tuky251,81 g
Vláknina78,79 g
Cholesterol 975 mg
Sodík 302 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy1 097,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z mouky, 75 g cukru,vejce, soli, citronové kůry, droždí a mléka uděláme těsto. Necháme kynout 30 minut. Krok 2: Jablka pokrájíme a podusíme ve víně s cukrem a vodou. Krok 3: Těsto dáme na plech a necháme dokynout. Poklademe jablky. Uděláme drobenku a jablka posypeme.

Zveřejněno 19. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drobenkový koláč II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/03N

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drobenkový koláč II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/03N

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

1/8 l bílého mléka, já ještě jinou barvu mléka neviděla, ale asi má být bílého vína:-D:-D

Nemám váhu sakra :D

Na kolik stupňů a jak dlouho?

Ahojky,dělala jsem a je supr,vínko jsem dala jen odhadem :-):-D tak hodně zdaru :-))

:-)Chtěla bych zkusit,ale nevím-to bílé mléko je asi to vínko na jablka;-):-D a je ho opravdu stejné množství jako mléka tedy 1/8l?Díky

Tématické fráze:
drobenkový koláč, kolik je 1/8l, drobenkovi kolac, kolik je 1/8 mléka, kolik je 1/8, drobenkový koláč s meruňkami, kolik je 1/8l?, 1/8 mléka, koláč s drobenkou, 1/8l mléka, rebarborový koláč s jablky, kolik je 1/8l mléka, drobenkový koláč s jablky, jablečný drobenkový koláč, drobenkovy jablecny kolac, 1/8 l mléka, kolik je 1/8 l, drobenkový koláč recept, recept na drobenkový koláč, kolik je 1/8 l mleka

Suroviny:
mléko, máslo, mouka polohrubá, cukr, vejce, citron, droždí, sůl, jablko, mléko, mouka polohrubá, cukr moučkový, máslo, skořice, cukr moučkový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu