Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 430 kJ / 2 732 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 261,41 g |
| Tuky | 141,78 g |
| Vláknina | 19,12 g |
| Cholesterol | 600 mg |
| Sodík | 716 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 95,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nožem nařízněte do masa čtyři dírky a do nich zastrčte půlky česneků. Dobře posolte a opepřete, na oleji opečte do hněda.
Krok 2: Pak to vrazte to pomalého hrnce, v pánvi trochou vody rozpusťte tu přiškvařenou dobrotu a nalijte taky do hrnce. K tomu šoupněte cibuli, brambory, rajčata i se šťávou, zbylý česnek, prostě vše ostatní.
Krok 3: Přikryjte, zapněte na vysokou teplotu a příštích šest hodin to ignorujte.
Krok 4: Až je maso na vidličku měkké, vyndejte ho na prkýnko a nakrájejte na plátky. Servírujte maso zalité tím ostatním, k tomu bílé pečivo a hlavně pivo.
Zveřejněno 17. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pečeně po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1kM
Moje poznámka
Hovězí pečeně po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1kM
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí krkovice,
hovězí pečeně,
hovězí pečeně recept,
myslivecká hovězí pečeně,
vepřová pečeně po italsku,
italská pečeně,
hovězí pečeně recepty,
hovězí krkovice recepty,
pečeně po italsku,
klasická hovězí pečeně,
hovězí pečeně vcelku,
pečené hovězí přední recepty,
hovězí krkovice recept,
pomalý hrnec kenwood cp 658 recepty,
hovezi krkovička,
recepty pro pomaly hrnec,
pomalý hrnec kenwod recepty,
recepty hovězí pečeně,
recepty pomalé vaření,
pečené hovězí na česneku
Suroviny:
olej,
rajče,
brambory typ a,
cibule,
krkovice vepřová,
česnek,
pepř,
žampióny,
Komentáře (42)
Tamta byla opravdu moje a tak jako jsem to vyměnil já teď, může vyměnit i ten kdo mi tu fotku sebral.
Příklad? Na serveru "chytrazena" bylo 109 ! mých receptů ukradených z mé kuchařky, pravda bez fotek, ale zato i s pár překlepy.
http://www.simplyrecipes.com/recipes/italian_pot_r...