Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanovo-malinový pohár

Pokud máte doma maliny a sušenky, máte jedinečnou příležitost si vytvořit dokonalý dezert, který potěší každého, komu jej naservírujete. Jeho příprava není vůbec složitá a výsledek stojí za to. Dezert můžete servírovat během pár minut.

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bahula Bahula

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min plus chlazení

20 min (20 min příprava, plus chlazení)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 198 kJ /
1 959 kcal
Bílkoviny51,51 g
Tuky120,12 g
Vláknina18,40 g
Cholesterol 264 mg
Sodík 377 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy158,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V půlce mléka rozmícháme pudingový prášek. Krok 2: V druhé půlce rozpustíme 1 vanilkový cukr, přivedeme k varu a vlijeme rozmíchaný puding. Za stálého míchání krátce povaříme a necháme vychladnout. Krok 3: Mezitím svaříme polovinu ovoce s vanilkovým cukrem a necháme vychladnout. Krok 4: Do vychladlého pudingu vmícháme tvaroh, vyšleháme ruční metlou a postupně vmícháváme neušlehanou smetanu. Krok 5: Do poloviny sklenic dáme smetanový krém, přidáme lžíci rozdrcených sušenek, trochu krému, svařené ovoce a zbytek krému. Krok 6: Zdobíme druhou polovinou ovoce, sušenkovou trubičkou a listem meduňky.

TIP: Jak uvarit pudink v mikrovlnce - rady a tipy

Zveřejněno 21. 6. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smetanovo-malinový pohár

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KzB8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smetanovo-malinový pohár

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KzB8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (33)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Velmi chutný krém… :yes: <3
Proložila jsem piškotem a strouhanou čokoládou… :-)

Mňam. Chutnalo. Místo sušenek jsem dala cookies s kousky čokolády, páč koka mi někdo ukradnul :-)). ;-) Také jsem dala více cukru, dva vanilkové by pro nás bylo málo, máme rádi sladké :-). Dáváme bodík ...

Děkuji za milé komentáře :-K:-K:-K

Úplně nádherné, posílám bod.:-K:-p:-p

Tak doufám,že zbylo na zítřek;-):-D
To je přímo nádhera:-K:-K+19:-p:yes:

Tak tomu sa odolať určite nedá :-p:-p:-p:yes:+1:yes:

Evi, opět nádherné dílko:yes:

Bahulko, hned bych ten pohárek slupla:-p je to moc pěkné a počkám, až dozrají maliny a udělám to. Máš 16.bod:yes:

Bahulko - krásné jako vždy;-):-):yes:

Nádherný, perfektní :yes::-)

Tématické fráze:
pohár s malinami, malinový pohár s mascarpone, čokoládový pohár s malinami, maliny s mascarpone, mascarpone s malinami, pohar s malinami a mascarpone, malinový pohár z mascarpone, pudingový pohár, recept mascarpone s malinami, malinový krém z mascarpone, mainový pohár, malinovy pohar s tvarohem, pohar recept, mascarpone pohár, malinový krém do poháru, pohar s malinama, pohár s s malinami, čokoládový pohár z mascarpone s malinami, pohar maliny s mascarpone, pudinkovy pohar s malinami

Suroviny:
mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, tvaroh plnotučný, šlehačka, sušenky kakaové, maliny

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu