 
	
		
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 266 kJ / 64 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,79 g | 
| Tuky | 0,35 g | 
| Vláknina | 5,64 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 12 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 11,70 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Maso nakrájím na kostky. Připravím si základ ze sádla a cibule do barvy jako na hovězí maso - tedy do červena, vložím maso, orestuji, nechám vydusit šťávu, kterou si maso pustilo. Až je tam jen tuk, udělám si na dně místečko a dám mletou papriku, krátce orestuji, zaliji asi 1 dl vody, krátce podusím, aby pustila barvu, pak zamíchám s masem, zaliji vodou do výšky masa, přidám rajčatový protlak, sůl, pepř, majoránku, uzavřu tlakový hrnec a zahřeji na dvakrát, čili nechám dvakrát zahřát do zeleného políčka.
	Krok 2: Až podruhé spadne tlakový ventil, otevřu, přidám spařené nakrájené rajče a papriku na nudličky, podusím, zaliji záklechtkou z mouky a vody = zahustím tak, jak chci, aby byla hustota, dochutím solí, česnekovou pastou, pepřem podle chuti. Podáváme s knedlíkem, vařeným bramborem, dušenou rýží, těstovinou.
	Krok 3: Na talíři ho mohu vylepšit kolečky cibule, to jen pro obměnu vzhledu. Jindy ho mohu dělat i bez rajčete i bez papriky, jak kdo chce.
Zveřejněno 18. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Kančí guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QjlL
Moje poznámka
					 
				
Kančí guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QjlL
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Chutné vafle
Kolibinka před 10 minutami
	
			 
	
	
Rajská omáčka
prichystalr před 1 hodinou
	
			 
	
	
Pečená krkovička
[email protected] před 1 hodinou
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 2 hodinami
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 3 hodinami
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 6 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 6 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 7 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 8 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							guláš z divočáka, 
						
						
							guláš z divokého prasete, 
						
						
							výborný guláš z divočáka, 
						
						
							guláš z divočáka recept, 
						
						
							kančí guláš, 
						
						
							recept na guláš z divokého kance, 
						
						
							výborný kančí guláš, 
						
						
							guláš z lane, 
						
						
							recept na guláš z divočáka, 
						
						
							gulaš z kance, 
						
						
							divočák guláš, 
						
						
							guláš s divočáka, 
						
						
							gulaš divočak, 
						
						
							kančí guláš recept, 
						
						
							recepty gulas z divočáka, 
						
						
							top recepty kanči guláš, 
						
						
							divoké prase recepty, 
						
						
							recept guláš z divočáka, 
						
						
							guláž z divočáka, 
						
						
							recepty z kančí krkovice
						
					
						Suroviny:
						
							maso, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							pasta česneková, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							voda, 
						
						
							rajče, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
	 
 
Komentáře (29)
rebeka:Takže jsi to rozsekla, kanec a divočák je jedno,jak jsem si přečetla v odkazuhttp://vsechnyzviratkasveta.blog.cz/0810/prase-div...
http://vsechnyzviratkasveta.blog.cz/0810/prase-div...
Divoké prase je: kňour a bachyně
Prase domácí je: kanec a svině
Tak teď jsem to uvedla na správnou míru, jestli jsem někoho uvedla v omyl, ale běžné říkám divočákovi kanec a asi nejsem sama, že?