Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 878 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,36 g |
Tuky | 23,22 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 24,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z petrželové natě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER2l
Moje poznámka
Polévka z petrželové natě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER2l
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 22 minutami
Banánová bábovka
Weer8 před 53 minutami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 1 hodinou
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 2 hodinami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 5 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 6 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 6 hodinami
Tématické fráze:
petrželová nať,
zavařování hotových jídel,
maslova jiska,
nať z mrkve recepty,
nať z mrkve,
petrželové noky,
petrželová nát sušení,
nat petržele,
jak se dela jiška,
petrželová nať recept,
maslove noky do polevky,
petrželové recepty,
máslové noky,
kyselá polívka,
petrželová nať cena,
nat z petržele,
mrkev nat,
nát,
petrželová nať zpracovaní,
krupicový nok
Suroviny:
voda,
petrželka zelená,
libeček,
sůl,
květ muškátový,
pepř,
máslo,
mouka hladká,
kyška,
mrkev,
vejce,
krupice,
květ muškátový,
sůl,
pepř
Komentáře (5)