Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 580 kJ / 2 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,38 g |
Tuky | 150,73 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 10,13 g |
Sůl | 25,00 g |
Sacharidy | 60,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený vepřový ořez na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gzly
Moje poznámka
Pečený vepřový ořez na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gzly
Nejnovější recepty
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 23 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 23 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno 25. 6. 2025 08:32
Proteinové vafle
Přidáno 25. 6. 2025 08:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houskové knedlíky I
Danuska12 před 6 minutami
Kanadské kuře
jarpos před 21 minutami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Jindriskas před 32 minutami
Buchtičky s krémem
pekarnik před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
vladka1486 před 1 hodinou
Drobenkový koláč
skalar před 3 hodinami
Tagliatelle s cuketovou omáčkou
KrisZaezemi před 3 hodinami
Bramborová omáčka s klobásou a vejcem
Babka-Korenarka před 3 hodinami
Meruňkové řezy II.
Quincey před 5 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
paprika1000 před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřový ořez,
vepřový orez recept,
vepřový ořez recepty,
hovězí ořez,
vepřové maso na bylinkách,
pečený vepřový ořez,
pečeny ca,
pečený ořez,
hovězí ořez recepty,
veprove kousky na bylinkach,
vepřový ořez - recepty,
hovězí ořez recept,
vepřový ořez pečený,
ořezy z lososa,
bylinky na vepřové maso,
vepřové ořezy,
kureci orez recept,
ořez masa,
co je vepřový ořez,
vepřové na bylinkách
Suroviny:
ořez vepřový,
olej olivový,
cibule,
česnek,
libeček,
nať celerová,
pažitka,
petrželka,
majoránka,
koření oregáno,
tymián,
sůl,
solamyl,
bylinky
Komentáře (31)
od kosti je totiž maso nejchutnější